slovakiaczech
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00-15.00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.06.2019
Máme pro Vás nový e-shop
Vážení zákazníci, vítáme Vás na našem nově spuštěném e-shopu. Naše nabídka originálního sportovního, tanečního a volnočasového oblečení a doplňků z... číst celé
16.11.2015
NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVNÉ 49,-
Vážení zákazníci, své objednávky si nyní můžete nechat zasílat za nejlevnější dopravné 49,- Kč s doručením druhý den na výdejní místo Zásilkovna.cz!!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NEPROPÁSNĚTE ŽÁDNOU NOVINKU, AKCI ČI SLEVU!

Buďme stále v kontaktu!
JSME TAM, KDE JSTE VY

Najdete nás na FB   Najdete nás na INSTAGRAMU

 

PŘIJĎTE SI ZBOŽÍ VYZKOUŠET

Stavte se v naší kamenné prodejně!
Otevřít mapu

Přijďte k nám! Není nad to si zboží vyzkoušet.


Rádi poradíme s výběrem a  budeme se Vám věnovat s maximální péčí.


FREESTYLE DANCE SHOP

Školní 1000/21
Teplice (Ústecký kraj)
Po - Pá 9:00 - 15:00
zkrácená provozní doba
od června 2019
z původních 9:00-17:00
na 9:00 - 15:00

Tel.: 725 649 007
Tel.: 725 279 951

více zde →

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kamila Otcovská, se sídlem Zrenjaninská 345/17, 41503 Teplice, IČ 86995413, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
NEPROPÁSNĚTE ŽÁDNOU NOVINKU, AKCI ČI SLEVU!



NEYWER
Oblečení značky CRAFTOblečení značky KARI TRAAOblečení značky NEBBIAOblečení značky SWEEPOblečení značky 2skinOblečení CARPE DMOblečení značky RUMPF

NAŠE VÝHODY

Originální neokoukané zboží
Bleskové odeslání
Kamenná prodejna
Doprava od 49,- 
Recenze zákazníků

BEZPEČNÁ PLATBA

Platby kartou a on-line převody

Potřebujete poradit? Volejte!
Zákaznický servis
Zákaznický servis
(Po-Pá 9:00-15.00)
Copyright @ FREESTYLE-DANCE.CZ 2012-2019 - Všechny práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.