slovakiaczech
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00-15.00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.10.2019
VÁNOČNÍ DÁRKY MŮŽETE VYMĚNIT AŽ DO 15.1.2020
Naši milí zákazníci, jako každý rok můžete vánoční dárky zakoupené od 24. 10. 2019 vyměnit i po Vánocích - letos až do 15.1.2020 ;) Nevíte si rady s... číst celé
17.11.2019
NOVÝ ZPŮSOB DODÁNÍ ČESKOU POŠTOU
Naši milý zákazníci, vzhledem k dobrým zkušenostem s dopravcem Zásilkovna.cz, jsem se rozhodli svěřit jim i zprostředkování pro doručení Českou pošto... číst celé
16.11.2015
NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVNÉ 49,-
Vážení zákazníci, své objednávky si nyní můžete nechat zasílat za nejlevnější dopravné 49,- Kč s doručením druhý den na výdejní místo Zásilkovna.cz!!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NEPROPÁSNĚTE ŽÁDNOU NOVINKU, AKCI ČI SLEVU!

Buďme stále v kontaktu!
JSME TAM, KDE JSTE VY

Najdete nás na FB   Najdete nás na INSTAGRAMU

 

PŘIJĎTE SI ZBOŽÍ VYZKOUŠET

Stavte se v naší kamenné prodejně!
Otevřít mapu

Přijďte k nám! Není nad to si zboží vyzkoušet.


Rádi poradíme s výběrem a  budeme se Vám věnovat s maximální péčí.


FREESTYLE DANCE SHOP

Školní 1000/21
Teplice (Ústecký kraj)
Po - Pá 9:00 - 15:00

Tel.: 725 649 007
Tel.: 725 279 951

více zde →

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kamila Otcovská, se sídlem Zrenjaninská 345/17, 41503 Teplice, IČ 86995413, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
NEPROPÁSNĚTE ŽÁDNOU NOVINKU, AKCI ČI SLEVU!
Po potvrzení e-mailu k odběru newsletteru na Vás čeká ODMĚNA :-)



NEYWER
Oblečení značky CRAFTOblečení značky KARI TRAAOblečení značky NEBBIAOblečení značky SWEEPOblečení značky 2skinOblečení CARPE DMOblečení značky RUMPF

NAŠE VÝHODY

Originální neokoukané zboží
Bleskové odeslání
Kamenná prodejna
Doprava od 49,- 
Recenze zákazníků

BEZPEČNÁ PLATBA

Platby kartou a on-line převody

Potřebujete poradit? Volejte!
Zákaznický servis
Zákaznický servis
(Po-Pá 9:00-15.00)
Copyright @ FREESTYLE-DANCE.CZ 2012-2019 - Všechny práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.