slovakiaczech
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00-15.00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.06.2019
Máme pro Vás nový e-shop
Vážení zákazníci, vítáme Vás na našem nově spuštěném e-shopu. Naše nabídka originálního sportovního, tanečního a volnočasového oblečení a doplňků z... číst celé
16.11.2015
NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVNÉ 49,-
Vážení zákazníci, své objednávky si nyní můžete nechat zasílat za nejlevnější dopravné 49,- Kč s doručením druhý den na výdejní místo Zásilkovna.cz!!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
NEPROPÁSNĚTE ŽÁDNOU NOVINKU, AKCI ČI SLEVU!

Buďme stále v kontaktu!
JSME TAM, KDE JSTE VY

Najdete nás na FB   Najdete nás na INSTAGRAMU

 

PŘIJĎTE SI ZBOŽÍ VYZKOUŠET

Stavte se v naší kamenné prodejně!
Otevřít mapu

Přijďte k nám! Není nad to si zboží vyzkoušet.


Rádi poradíme s výběrem a  budeme se Vám věnovat s maximální péčí.


FREESTYLE DANCE SHOP

Školní 1000/21
Teplice (Ústecký kraj)
Po - Pá 9:00 - 15:00
zkrácená provozní doba
od června 2019
z původních 9:00-17:00
na 9:00 - 15:00

Tel.: 725 649 007
Tel.: 725 279 951

více zde →

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.freestyle-dance.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.freestyle-dance.cz
  1. Společnost Kamila Otcovská, se sídlem Zrenjaninská 345/17, 41503 Teplice, IČ 86995413, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Kamila Otcovská. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Dopravce General Logistics Systems Czech Republic, s.r.o. Průmyslová 5619/1, 58601 Jihlava
    • Dopravce Česká pošta, s. p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Dopravce Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9
    • Dopravce Slovenská pošta, a. s. Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, SK

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese freestyledance.cz@gmail.com.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.freestyle-dance.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
NEPROPÁSNĚTE ŽÁDNOU NOVINKU, AKCI ČI SLEVU!



NEYWER
Oblečení značky CRAFTOblečení značky KARI TRAAOblečení značky NEBBIAOblečení značky SWEEPOblečení značky 2skinOblečení CARPE DMOblečení značky RUMPF

NAŠE VÝHODY

Originální neokoukané zboží
Bleskové odeslání
Kamenná prodejna
Doprava od 49,- 
Recenze zákazníků

BEZPEČNÁ PLATBA

Platby kartou a on-line převody

Potřebujete poradit? Volejte!
Zákaznický servis
Zákaznický servis
(Po-Pá 9:00-15.00)
Copyright @ FREESTYLE-DANCE.CZ 2012-2019 - Všechny práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.